Creatief denken, bezig zijn en fantaseren zijn woorden waar ik me perfect in kan vinden… dat is misschien niet zo abnormaal voor een ex-kleuterjuf. Het leukste van dit alles is dan ook nog om het te kunnen doorgeven aan anderen onder de vorm van intensieve workshops waar je écht iets leert: je krijgt alle tools aangereikt die jou helpen om jezelf naar een hoog niveau te tillen! Of het nu handlettering, improviseren, een toverstaf maken of iets anders is: ik haal alles uit de kast om jou de skills zo goed mogelijk aan te leren.

Ook de kleuters kunnen creatief uit de bol gaan met de KleuterKnutsels: telkens 2,5 uur knutselen in thema waar ze meteen ook nog iets bijleren.

Helaas, pindakaas! Momenteel zijn er geen workshops gepland tot en met eind augustus. Dit door het fenomeen waarvan je de naam ondertussen wel al de buik vol van zal hebben, maar mede ook door het feit dat er een ATELIERTJE in de maak is. Dat is toch een leukere reden, niet?

De kindjes die meededen met de laatste workshop, waren alvast onder de indruk. Ikzelf ook, trouwens. Het is klein, maar fijn. De eerstvolgende keer kunnen we samen knutselen in die gezellige ruimte mét gras omgeven… al vonden de meeste kinderen die modderpoel die we “tuin” noemden ook wel best oké om de pauzes in te houden.

Heb je zin om toch al aan de slag te gaan? Volg dan één van de online cursussen! Momenteel staat de BASISCURSUS HANDLETTERING al klaar online!