Welkom,
nieuwe tiktokker!

TikTok is niet zo eng als je denkt

Op Facebook is er enkel gezeur en het algoritme van Instagram is ook niet meer wat het geweest is. Tijd voor iets anders! Je TikTokaccount is al aangemaakt, maar je doet er niets mee want een challenge is een vaag begrip en je vraagt je af hoe je aan volgers komt. Een beetje geld verdienen met de app zou ook nog leuk zijn, maar omdat er zoveel informatie op je afkomt, begin je er niet aan.

Geloof me: het is zo herkenbaar. Ik had hetzelfde. Er waren ook zoveel marketing-goeroes en andere TikTokspecialisten die dé tip gaven over hoe ik zo snel mogelijk aan volgers zou kunnen komen en op welke manieren ik er geld mee kon gaan verdienen en besloot om het uit te proberen.

Goed van start

Hoewel TikTok ontdekken leuk was, had ik toch gewild dat er iemand me op weg had kunnen helpen door alles eens op een rijtje te zetten. Ik bedacht me dat er nog andere mensen zijn die hun eerste stapjes op de app wat sneller willen doorlopen.

Daarom schreef ik het boek “F*ck Facebook. Tijd voor TikTok.”

 

Het is het allereerste semi-informatieve Nederlandstalige boek over TikTok. Ik zette de verschillende begrippen die bij het medium horen op een rijtje, de manieren waarop je er geld mee zou kunnen verdienen en ging aan de slag met tips om volgers te scoren.

Met andere woorden: ik heb alles uitgeprobeerd om te zien of het echt wel zo makkelijk is om volgers te scoren en geld te verdienen met TikTok. Het resultaat van die ervaringen lees je in dit boek.

Dit boek is jouw gids bij jouw opstart op TikTok. Wat is TikTok? Welke dingen werken, welke niet? Zijn er valkuilen die jij kan vermijden (ja) en welke begrippen moet je kennen om een snelle start te kunnen maken. Kortom: een handig overzicht van begrippen, tips&tricks over TikTok zonder al het opzoekwerk waar ik doorheen ben gegaan.

F*ck Facebook

Dag Facebook, ik heb helemaal genoeg van je en daarom schakel ik nu in sneltempo over naar TikTok.

Hartelijke groeten
Barbara dot