Cover boek TikTok. F*ck Facebook. Tijd voor TikTok. Geschreven door Barbara Dot.

F*ck Facebook. Tijd voor TikTok.

Het allereerste

Nederlandstalige informatieve boek

over TikTok!

Hier kan je de papieren versie van m’n boek kopen. Koop je liever de digitale versie (e-book)? Dat kan! Die kan je hier vinden op Amazon!

Bestel je graag een papieren versie? Dat kan via mij! Schrijf € 19,99 (= prijs boek, verzendkosten inbegrepen) over en stuur me een mail met jouw adresgegevens. Het komt meteen jouw richting uit!

Ook Standaard Boekhandel biedt het aan.

Ter info: De prijs is inclusief taxen, verzendingskosten… en het boek zelf natuurlijk. Kortom: er wordt niets extra meer aangerekend!

Taal: Nederlands

Bindwijze: paperback
Verschijningsdatum: augustus 2021
Aantal pagina’s: 110
Aanbevolen leeftijd: voor iedereen
ISBN: 978-9464365-207

TikTok is niet enkel voor dansende en zingende kinderen. De app bevat ook al ontzettend veel inhoud voor volwassenen. Er ligt een grote, onontgonnen markt op jou te wachten, hetzij als social influencer, hetzij als bedrijf.

Althans: dat is wat je vaak online verteld wordt.

Hoe begin je met tiktokken? Zijn er bepaalde dingen die je moet weten vooraleer je ermee start? Kan je er geld mee verdienen en zo ja… hoe dan? Is viraal gaan een must en hoe doe je dat? 

Het zijn vragen die ik mezelf ook gesteld heb dus ging ik aan de slag met tips & tricks van allerlei marketeers en andere deskundigen. Het resultaat van die probeersels lees je in dit allereerste Nederlandstalige informatieve boek over TikTok.