Je wil graag jouw blog nieuw leven inblazen, maar hebt geen zin om wervende teksten te schrijven. Of eerder: geen tijd. Je kan wel nog snel-snel een tekst schrijven die alles omvat wat in het blogartikel moet komen, maar om er nu een mooie tekst van te maken… dat laat je liever aan iemand anders over.

Je hebt dyslexie, maar wil zo graag bloggen! Je wéét gewoon dat mensen afhaken als ze jouw tekst lezen, maar je hebt zoveel te vertellen! Geen probleem: jij bezorgt me jouw tekst hoe die uit jouw handen op papier komt en ik beloof je dat ik er een duidelijk geschreven tekst van zal maken, met correct dt-gebruik en komma’s en punten die staan waar ze horen te staan.

Wat kost deze ghostblogger?

Ik hou van de afwisseling bij het schrijven van blogteksten. Daarom maakte ik er mijn niche van om reeds uitgeschreven teksten om te zetten naar vlot te lezen blogteksten. De ene dag schrijf ik een artikel over kunstbloemen of de leukste nummers op een bruiloft, de andere verdiep ik me in online bingo spelen of spiritualiteit.

Omdat ik weet dat er onder bloggers ook mensen met een kleiner budget zijn, heb ik deze formule bedacht.

Voor deze service betaal je € 30,25, voor een tekst van 500 woorden. Revisie betaal je bij: € 0,02 per woord, berekend op het aantal woorden van de volledige tekst.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij bezorgt me jouw tekst of zeer uitgebreide samenvatting en ik giet het in een mooi geheel. Levering gebeurt binnen 5 werkdagen!

Belangrijk om te weten! In deze prijs is géén revisie inbegrepen. Zie hierboven.

Voor ik jouw tekst kan herschrijven, heb ik het antwoord op een paar vragen nodig:
– Welke lezers wil je bereiken? Omschrijf het lezerspubliek.
– Doel van de tekst? Enthousiasmeren, verkopen, informeren, entertainen, verhalend…
– Stijl van de tekst?
– Eventueel andere zaken waar ik rekening mee moet houden.

Deze antwoorden, gecombineerd met jouw tekst, geven me alle informatie die ik nodig heb om er meteen in te vliegen.

Nog vragen? Stuur me een mailtje en ik bezorg jou zo snel mogelijk een antwoord.