Schrijver voor bloggers en website eigenaars 

Op zoek naar content voor jouw blog of website, maar je hebt geen inspiratie? Ik verzorg jouw online content

Bloggen in jouw stijl

De leukste opdrachten zijn die waarbij je me inhuurt voor het schrijven van een – al dan niet informatief – blogbericht, of waarbij je me uitdaagt met iets compleet nieuws. Zo schreef ik ooit nep krantenartikelen die gebruikt werden in een serious game tijdens een opleiding Artificiële Intelligentie voor juristen.

Is jouw blog persoonlijk? Dan probeer ik jouw eigen stijl zo goed mogelijk te benaderen door veel vragen te stellen. 

Copywriter prijzen vanaf 25 euro 

Ik hou van de afwisseling bij het schrijven van blogteksten. Daarom maakte ik er mijn niche van. De ene dag schrijf ik een artikel over kunstbloemen of de leukste nummers op een bruiloft, de andere verdiep ik me in online bingo spelen of spiritualiteit. 

Omdat ik weet dat er onder bloggers ook mensen met een kleiner budget zijn, voorzie ik verschillende formules. 

Copywriter voor ieders budget

Teksten laten schrijven hoeft niet duur te zijn. Als je zelf tijd in de voorbereiding steekt dan kan dat best meevallen. 

Ik heb drie formules, passend voor elk budget. 

Goed en Goedkoop 

Dé oplossing voor als je weet WAT je wil schrijven en wat het ONDERWERP is van het blogartikel, maar het niet zo goed kan verwoorden. 

Heel wat van mijn klanten die voor deze formule kiezen, hebben een lichte of zwaardere vorm van dyslexie of geven zelf aan dat ze niet erg goed zijn met woorden. Speciaal voor hen ontwikkelde ik deze prijsformule.  

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij bezorgt me jouw tekst of zeer uitgebreide samenvatting en ik giet het in een mooi geheel. Levering gebeurt binnen 5 werkdagen!

Belangrijk om te weten! In deze prijs is géén revisie inbegrepen.

Voor ik jouw tekst kan herschrijven, heb ik het antwoord op een paar vragen nodig:
– Welke lezers wil je bereiken? Omschrijf het lezerspubliek.
– Doel van de tekst? Enthousiasmeren, verkopen, informeren, entertainen, verhalend…
– Stijl van de tekst? 
– Eventueel andere zaken waar ik rekening mee moet houden. 

Deze antwoorden, gecombineerd met jouw tekst, geven me alle informatie die ik nodig heb om er meteen in te vliegen. 

Goed & Goedkope tekst laten schrijven? Vul dan hier het formulier in. 


Mix & Match

Je wil een blogartikel en wil het zo duur of goedkoop maken als je zelf wil? Mix & Match de verschillende opties tot het goed is! 

Je kiest zelf de lengte van de tekst, één of meerdere revisies, de lengte van de tekst, bronnenonderzoek, bronvermeldingen… en zo blijf je binnen jouw budget. 

Jij bezorgt me:
– Het onderwerp van de tekst.
– Een korte omschrijving van jouw doelpubliek.
– Het doel van de tekst: verkopen, overtuigen, informeren, entertainen, verhaal vertellen…
– Twee zoekwoorden of zoektermen waar ik rekening mee moet houden.

Selecteer meteen de diensten die je wenst, bezorg me alle informatie en ik ga ermee aan de slag!


 
Heb je een waanzinnig idee voor een website en wil je er graag een aantal teksten vol enthousiasme en vuurwerk bij? Teksten die SEO-gewijs goed opgebouwd zijn? Of heb je een andere tekstuele uitdaging in petto? Aarzel niet om contact op te nemen en dan zoeken we samen uit of we een match zijn!

Vul het aanvraagformulier in en ik bezorg jou een offerte op maat

Nog vragen? Mail me en ik beantwoord jouw vraag zo snel mogelijk!