Het wordt vaak gezegd dat teksten schrijven een vak apart is. Wat mij betreft, is schrijven een passie die er onderhuids altijd al geweest is. Je kent het wel: iets waar je dag en nacht mee bezig kan zijn zonder dat het gaat vervelen en dat zich telkens opnieuw opdringt wanneer je het probeert te onderdrukken… dat is het gevoel dat ik krijg wanneer ik schrijf.

Voor klanten schrijf ik voornamelijk blogberichten, cursussen, teksten voor webpagina’s en nog veel meer. Voornamelijk online content, dus.
De leukste opdrachten zijn die waarbij je me inhuurt voor het schrijven van een, al dan niet informatief, blog- of nieuwsbriefartikel, voor het onderhouden van je social media (jij bezorgt me de foto’s, ik verzin er alles bij en doe marktonderzoek) of waarbij me uitdaagt met iets compleet nieuws. Mijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid zorgt er wel voor dat ik de opdracht tot een goed einde breng.

Heb je een waanzinnig idee voor een website en wil je er graag een aantal teksten vol enthousiasme en vuurwerk bij? Teksten die SEO-gewijs goed opgebouwd zijn? Of heb je een andere tekstuele uitdaging in petto? Aarzel niet om contact op te nemen en dan zoeken we samen uit of we een match zijn!